Cele mai populare idei de cadouri de pe cele mai mari website-uri de cumpărături

Fiecare dintre noi, la un moment dat în viaţă, ne-am pus întrebarea: “Ce ar trebui să-i iau cadou?”. Contrar aparenţelor, răspunsul nu este atât de simplu. Fiecare dintre noi este diferit, cu interese diferite.

Cadouri pentru rude apropiate…

Dacă persoana căreia dorim să-i oferim cadoul este o persoană pe care o cunoaştem bine, sarcina noastră este uşoară. Aflând interesele şi preferinţele rudelor noastre, putem încerca să găsim cadouri care nu vor fi doar utile, dar de asemenea, vor fi şi atractive. Din păcate, de multe ori se întâmplă ca izvorul ideilor să fie sec şi să ne confruntăm cu o mare lacună.

… şi rude mai îndepărtate

Problema apare atunci când suntem puşi în situaţia de a cumpăra cadouri pentru persoane cu care avem doar relaţii oficiale şi pe care nu le cunoaştem suficient de bine pentru a putea alege ceva care să corespundă personalităţii şi pasiunilor acestora. În ambele cazuri, putem conta pe reţeaua de Internet şi pe marile şi renumitele website-uri de cumpărături, unde, cu siguranţă, vom putea găsi ceva adecvat şi la un preţ accesibile.

Ce să cumpărăm unei persoane pe care o cunoaştem bine?

Multe persoane se hotărăsc să cumpere o piesă vestimentară sau un accesoriu la modă. Nu este o idee rea în cazul în care stilul persoanei pentru care vrem să cumpărăm cadoul ne este familiar. Pentru a găsi o piesă vestimentară intersantă, merită să începem căutările cu cele mai mari website-uri de cumpărături, precum aliexpress sau ebay. Există posibilitatea ca în marea cantitate de oferte să găsim o “perlă”. Este cel mai indicat să ne uităm după un accesoriu deoarece, în acest caz, mărimea nu contează. A cumpăra ceva prea mic sau, din contră, cu câteva măsuri în plus, nu va produce o bună impresie.

Dacă sunteţi în cautarea unui cadou pentru o doamnă, merită să navigaţi prin categoria poşete, puteţi găsi numeroase sugestii aici: https://aliexpress.com/category/200010063/women-bags.html or here: http://www.ebay.com/rpp/handbags.

Accesoriile de diferite tipuri nu reprezintă o idee rea, puteţi găsi mii de sugestii pe aliexpress: https://aliexpress.com/category/200000724/accessories.html.

Un cadou foarte popular pentru bărbaţi sunt portofelele, puteţi găsi numeroase modele pe: http://www.ebay.com/sch/Mens-Wallets/2996/bn_739205/i.html, precum şi curelele de piele – http://www.ebay.com/sch/Belts/2993/i.html.

Ce cumpărăm în caz că accesoriile la modă ies din discuţie?

Există multe idei de oferte în magazinele online. Dacă accesoriile vestimentare nu vă atrag atenţia, puteţi căuta în categoriile:

 • Cosmetice – https://aliexpress.com/category/66/health-beauty.html sau http://www.ebay.com/rpp/health-beauty
 • Cărţi – http://www.ebay.com/rpp/books
 • CDs cu muzica preferată a sărbătoritului – http://www.ebay.com/rpp/music.

Ce cadou formal putem alege?

În situaţii oficiale, următoarele cadouri vor face o impresie bună:

 • Stilourile Fountain pens, puteţi găsi o varietate largă aici –http://www.ebay.com/sch/Pens-Writing-Instruments/966/i.html?_oac=1&_from=R40&_nkw=.
 • Elemente de decor interior – https://aliexpress.com/category/3710/home-decor.html.

În cazul în care nu ştiţi unde să începeţi căutările, vă puteţi uita la subpagina cu produsele cele mai frecvent cumpărate de utilizatori, de pe un anumit website, sau la categoria Cele mai vândute produse, unde este posibil să găsiţi un cadou perfect de dăruit –  http://sale.aliexpress.com/hot-products.htm?spm=a2g01.8005315.0.25.Qmn6az.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]

Comentarii:

 1. Oh, cadouri, sunt întodeauna o problemă, pare cel mai uşor să alegi ceva pentru o persoană apropiată, dar nu este adevărat, mai ales când, de-a lungul anilor, ai epuizat toate ideile, atunci chiar trebuie să te gândeşti:)

 2. Este atât de adevărat, am epuizat toate ideile de cadouri pentru prietenul meu şi tot ce îmi mai rămăsese erau aşa numitele idei tipice – ceasuri, portofele şi aşa mai departe. Acum stiu care va fi cadoul perfect pentru el, un joc PS4! 😀

 3. Am devenit cu adevărat isteaţă, aflu întotdeauna cine ce are nevoie şi cumpăr carduri de cadouri la un anumit magazin; dacă este vorba despre cosmetice, cumpăr carduri de cadouri de la Douglas, dacă este vorba despre îmbrăcăminte, cumpăr un card de la un lanţ de magazine mai bun şi toată lumea este întotdeauna fericită să-şi aleagă propriile cadouri 🙂

 4. Articolul este super şi îmi place că oferă link-uri pentru categoriile magazinelor online, câteodată este foarte dificil să găseşti un anumit produs acolo, sănătate!

 5. AJUTOR! Caut un cadou pentru prietenul meu, suntem împreună de trei luni şi în curând va fi ziua lui de naştere, iar eu nu am nicio idee despre ce aş putea să-i iau, nu ne cunoaştem încă foarte bine şi, în nici un caz, nu voi reuşi să-i cumpăr ceva care să se potrivească perfect gustului său, aşa că am nevoie de ceva super, dar nu foarte personal!

 6. Hmm…poate poţi găsi un accesoriu vestimentar, cum se menţionează în articol – nu-l cunoşti foarte bine, dar poţi observa ce poartă, aşa că îţi poţi da seama dacă o curea din piele se potriveşte stilului său sau poate o şapcă de baseball 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *