Nutribullet – chiar funcționează aşa cum se spune? Gândurile şi opiniile dumneavoastră

Oamenii sunt din ce în ce mai preocupaţi cu o alimentaţie şi un mod de viaţă sănătos. Din acest motiv ei caută metode de a mânca sau bea mai sănătos.

Ce este Nutribullet şi cum anume funcţionează?

Ce este Nutribullet? Acest aparat este exact ceea ce pare: un mixer sau un blender. Acest mixer se poate folosi pentru a extrage “esenţa” fructelor în scopul creeării unei băuturi răcoritoare şi sănătoase, plină de vitamine. Însă acest aparat nu se limitează doar la fructe şi la sucuri sănătoase, Nutribullet este capabil să realizeze şi supe delicioase, de exemplu o supă de morcovi şi nu numai, existând o mare varietate de reţete de supe făcute la blender pe internet.

Caracteristicile produsului

Nutribullet RX se laudă cu o tehnologie de extracţie uimitoare şi anume tehnologia hands-free Smart, prin care baza începe extracţia şi o continuă pe o durată precisă şi predefinită de timp, la o viteză optimă pentru rezultatele cele mai bune.

Acest mic aparat poate debita o putere de 1700 W, care este egal cu 2,3 cai putere, astfel devenind cel mai puternic Nutribullet aflat pe piaţă.

Nutribullet vine într-un set, care este compus din blender-ul în sine, lama extractoare, un dispozitiv de demontare a acestei lame (din motive de siguranţă a utilizatorului), un ghid de utilizare şi mai multe cupe, pentru diferite “task-uri”. O cupă mare cu 1 capac carafă, o cupă mică cu un inel pentru confort, pe lângă un capac resigilabil şi o carafă SouperBlast cu un capac compus din 2 piese diferite. Dimensiunile blender-ului în sine sunt: 40 x 40 x 35,5 cm, fiind destul de compact şi potrivit, ca orice utilaj de bucătărie obişnuit.

Cât despre eficienţa produsului, Nutribullet poate încălzi supa destul de repede, având un ciclu de încălzire de doar 7 minute. Iar mărunţirea seminţelor, a cojilor sau a fructelor este foarte bine, dând o textură fină sucului, evitând bucăţile neplăcute de pulpă rămase.

Lama de extragere este concepută în aşa fel, încât se potriveşte la fiecare vas Nutribullet în parte. Carafa SouperBlast promite o eliminare a căldurii şi a presiunii în timpul fierberii supei. Buza carafei servind la rolul de umplere cu uşurinţă a vaselor.

Mărimile diferite de cupe servesc la prepararea unor porţii mici (cupa de 0,9 L) sau la prepararea unor porţii mai mari sau a mai multor porţii (cupa de 1,3 L).

Nutribullet RX, după cum s-a mai spus excelează şi la prepararea supelor, având un ciclu de încălzire de 7 minute, timp potrivit pentru încălzirea supelor sau a sosurilor.

Ce anume se poate prepara cu Nutribullet?

Se pot prepara o gamă variate de sucuri răcoritoare şi sănătoase, supe calde de toate felurile sau chiar sosuri. Navigând pe internet se pot găsi reţete specializate pentru blendere, pentru acele momente când nu aveţi timp sau chef să pregătiţi o supă în modul tradiţional şi aveţi nevoie de o alternativă mai rapidă. Cât despre sucurile preparate de către Nutribullet, acestea sunt o variantă sănătoasă de a vă începe ziua sau o opţiune perfectă şi sănătoasă de băutură răcoritoare în timpul unei zile calde de vară.

Preţul blenderului Nutribullet?

Pe piaţă există mai multe modele de blender Nutribullet. După cum se poate vedea şi în cadrul site-ului http://www.top-shop.ro/catalogsearch/result/?q=nutribullet există Nutribullet Gold, Nutribullet Pro şi Nutribullet RX. Deşi Nutribullet RX este cea mai costisitoare variantă dintre cele 3, aruncând o privire asupra specificaţiilor celor 3 produse, devine clar imediat de ce este aşa.

Celelalte 2 produse au o rotaţie maximă a lamei extractoare de doar 20,000 RPM, pe când Nutribullet RX are o rotaţie maximă de 30,000 RPM. Puterea debitată nici nu mai trebuie pomenită, deoarece la Nutribullet Gold, puterea este de doar 600 W, iar la Nutribullet Pro de doar 900 W, Nutribullet RX, fiind net superior modelelor precedente.

Nutribullet Gold se află momentan (cu o reducere de 25%) la preţul de 299,00 LEI. Fratele lui mai mare, Nutribullet Pro se vinde la un preţ de 699,00 LEI. Iar star-ul acestui articol vine la un preţ de 1.099,00 LEI (cu cardul Club5, produsul se vinde la doar 949,00 LEI – cardul fiind un bonus oferit de către site-ul top-shop la îndeplinirea anumitor condiţii), fiind cel mai costisitor, dar totodată şi cel mai performant.

În cazul produsului Nutribullet RX, dacă se doreşte extinderea garanţiei, există opţiunea unei extragaranţii de 2 ani pentru suma de 129,00 LEI, iar pentru suma de 149,00 LEI, extragaranţia aceasta se măreşte de la 2 ani la 3 ani.

Pareri despre acest produs

Deşi pe site-ul http://www.top-shop.ro/nutribullet-rx-retail există doar 2 comentarii despre produs, care sunt de fapt întrebări legate de produs adresate producătorilor, verificând comentariile celorlalte produse Nutribullet, majoritatea consumatorilor sunt foarte mulţumiţi de produsele achiziţionate şi laudă calitatea superioară de care beneficiază modelele Nutribullet.

Îşi merită banii acest produs?

Deşi preţul este puţin cam ridicat pentru un astfel de produs, acest lucru se datorează rezultatelor bune pe care le poate atinge şi a puterii masive de care dispune, cât şi a gamei largi de sucuri şi supe, care se pot prepara.

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 2.5]

Nutribullet - pareri:

  1. Ce credeţi despre produsul Nutribullet RX?

  2. V-a ajutat să vă îmbunătăţiţi stilul de viaţă şi să vă alimentaţi mai sănătos?

  3. Este foarte bun, dar crapă partea de plastic din interior, partea care învârte cuțitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *