Gearbest – merită să cumperi ieftin? Opiniile dumneavoastră

Gearbest este o platformă online de tranzacţionare, care permite efectuarea tranzacţiilor comerciale cu amănuntul.

Gearbest.com

Produsele comercializate sunt, în principal, din categoria dispozitivelor electronice, dar, de asemenea, website-ul oferă si produse de îmbrăcăminte, jucării şi accesorii pentru casă şi grădină.

De asemenea, platforma este cunoscută pentru serviciile sale de livrare gratuită a produselor achiziţionate peste tot în lume.

 Prețuri

Cum se întâmplă în cazul multor magazine online, oamenii se uită, în primul rând, la preț. Fiind un magazin chinezesc, este normal să comparăm Gearbest cu AliBaba, gigantul shopping-ului online din China.

Concluzia la care am ajuns este că prețurile nu diferă foarte mult pentru produse similare. Am făcut o încercare cu un telefon Xiaomi care avea același preț și pe AliExpress și pe GearBest, deși Gearbest se lăuda cu o reducere de 62% la prețul telefonului. Așadar, dacă vă așteptați la reduceri reale de preț, Gearbest nu este locul ideal în care să le căutați.

Cum intru în contact cu vânzătorul?

După plasarea comenzii, datele de contact ale vânzătorului apar în emailul de confirmare și în pagina specială de pe contul dumneavoastră Gearbest. Cel mai bine este să intrați în contact cu vânzătorul prin intermediul platformei sau prin email, având în vedere că marea majoritate a acestora nu vorbesc engleza foarte bine. Vânzătorul vă va trimite o confirmare de expediere a coletului si un AWB pentru a putea urmări coletul în cursul procesului de livrare.

Calitatea generală a serviciului

Părerile pe forumurile de specialitate sunt mixte în ce privește Gearbest. În timp ce unii cumpărători au avut experiențe pozitive, alții au fost păcăliți și nu și-au primit niciodată produsele comandate.

Recomandarea noastră este să comandați mai întâi un produs de o valoare mai mică pentru a vedea dacă serviciul este serios. Nu plasați prima comandă pentru un produs de valoare mare sau foarte mare pentru a nu vă mări riscul de pierdere. Altmiteri, Gearbest merită încercat.

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 2.3]

Gearbest - pareri:

  1. Care sunt opiniile dumneavoastră despre acest magazin? Este într-adevăr mai ieftin să cumperi aici, comparativ cu achiziţionarea unor articole similare din cadrul magazinelor locale? Mi-am pus această întrebare deoarece câteva persoane mi-au recomandat acest website, dar încă nu sunt sigur. Poate cineva care a făcut cumpărături pe acest website de ceva timp, lăsa o recenzie? Este serios?

    1. Am facute multe cumparaturi . Nu am avut niciodata probleme . Am avut ceva probleme cu vamarea la Bucuresti , cu un colet venit prin DHL care nu vroia sa intocmeasca formalitatile vamale pt ca pe factura aparea transport 0 . Am primit ajutor din China dupa o corespondenta promta . Eu am numai cuvinte bune > Este adevarat ca nici nu am comandat produse foarte scumpe !

  2. După părerea mea, site-ul este bun deoarece furnizează servicii gratuie de expediere a produselor. De asemenea, nu există motive de îngrijorare legate de moneda străină a preţurilor, preţurile lor fiind cu siguranţă mai mici decât cele ale magazinelor locale, deşi există şi excepţii, care, de obicei, sunt preţuri promoţionale. Eu cred că singurul neajuns legat de acest website este faptul că trebuie să aştepţi un timp îndelungat pentru primirea produselor. Trebuie înţeles faptul că este vorba despre o expediere internaţională, deci trebuie să ai răbdare. Dacă ai nevoie de ceva rapid, atunci poate că este mai bine să te uiţi local, dar dacă nu este ceva urgent, merită. Recomand website-ul.

  3. A făcut cineva cumpărături pe acest website? Preţurile sunt corecte? Expedierea gratuită este reală sau doar o scamatorie? Poate răspunde cineva care este în temă?

    1. am comandat in februarie un modem gsm 4G Huawei in valoare de 158 USD care trebuia sal primesc pana in data de 21 martie 2019 dar nu l-am primit nici pana astazi 24-04-2019 cu toate ca l-am platit ,am trimis o sesizare la care trebuia sa primesc raspun sul in 24 ore dar nu am primit nici un raspuns .Mentionez ca nu a fost prim adata cand am cumparat de pe acest site .Cred ca este ultima data cand mai fac achizitii de pe situri chinezesti .

  4. Am cumpărat ceva de pe acest website şi livrarea a fost gratuită, aşa cum au declarat, dar trebuie să spun că am avut o experienţă proastă. Acum o lună, am cumpărat un telefon şi nu am primit nici telefonul, nici o altă informaţie referitoare la livrare. Înţeleg că a fost trimis din altă ţară, dar era scris că va fi livrat mult mai repede, deci care este treaba?

  5. Calmaţi-vă. Livrarea poate dura până la 25 de zile lucrătoare. Vă rugăm să observaţi că se referă la zile lucrătoare, deci poate dura chiar mai mult de o lună.

    1. Eu am asteptat 2 luni si degeaba. Am cerut returnarea banilor.

      1. care a fost procedura de returnare?

  6. Ce spuneţi despre procedura de achiziţionare? Trebuie deschis un cont, sau cum?

  7. Cred că, precum în cadrul majorităţii magazinelor online, este necesar să te înregistrezi.

  8. Dar preţurile? Merită să aştepţi atât de mult timp? Vreau să cumpăr o tabletă PC şi pe Gearbest preţul de vânzare afişat este în jur de 900 zł. Cel mai mic preţ pe care l-am găsit în magazinele locale este de 1200 zł şi mă întreb ce ar trebui să fac. Sunteţi sigur că dispozitivele sunt într-adevăr bune? Ce se întâmplă dacă se strică? Pot returna produsul cumpărat? Ce îmi puteţi spune despre reclamaţii? Nu ştiu dacă diferenţa de 300 zł merită deranjul. Ce se întâmplă dacă produsul este livrat deteriorat? Probabil că durează un timp îndelungat pentru a returna produsul şi a recupera banii. A fost cineva în situaţia de a primi un articol deteriorat, cumpărat de pe acest website?

  9. Am fost în această situaţie şi procesul de returnare a fost doar cu puţin mai dificil decât dacă aş fi returnat articolul la magazinul din colţ. Din experienţa mea, garanţia produselor cumpărate de pe website este similară, iar timpul de aşteptare pentru a primi un alt produs este acelaşi cu cel din magazinele locale. Eu am aşteptat doar două săptămâni. Dar, este alegerea dumneavoastră, pentru mine 300 zł este o diferenţă mare, pentru dumneavoastră poate este doar o sumă modică, aşa că depinde de dumneavoastră.

    1. eu am primit o lanseta defecta,si de doua saptamani imi tot cer detali ,eu trimit cu poze atasate ei iar detali.acuma declara problema solutionata.cum dracu sa ii ia stie

  10. Există cupoane pentru acest site? Știţi cum este. Mă uit mereu pentru ceva un pic mai ieftin. Stie cineva ceva despre asta?

  11. Nu există probleme legate de plata taxelor vamale? Am cumpărat odată o geantă din China şi am fost oprit la vamă. Din fericire, nu a trebui să plătesc în plus, dar cred că afacerea asta este neprofitabilă. Ce părere aveţi? Ştie cineva ceva depre aceste cazuri?

  12. Unde pot citi mai multe despre opiniile şi recenziiile persoanelor care au folosit acest website? Există vreun forum pe undeva care menţionează mai multe informaţii despre acest subiect?

  13. Observ că website-ul comercializează produse de pe Xiaomi. Ştiu că pe piaţa noastră aceste produse nu sunt foarte populare, dar se pare că sunt foarte bune.

  14. Domnilor? ? Acest site este doar pentru domni? De asemenea, aş dori să ştiu cât durează efectiv ca articolele să fie expediate? Poate cineva oferi vreun sfat pe un calendar de două săptămâni?

  15. Mă temptează să cumpăr o imprimantă 3D în miniatură (fiica mea s-a săturat să se tot uite la acest articol pe internet), am văzut câteva pe Gearbest la preţuri interesante. Întrebarea mea este – merită să cumperi de pe acest website? Poate cineva oferi un sfat referitor la asta? Întreb deoarece sunt complet neinformat despre acest subiect. Mă poate ajuta cineva?

  16. Ce părere aveţi despre achiziţionarea unui laptop de pe o astfel de platformă? Este sigur? Preţurile sunt interesante, dar mi-e un pic teamă în legătură cu importarea articolelor scumpe din cine ştie ce loc.

  17. Gearbest este de cacao…am comandat un telefon de trei luni si nici acuma nu l-am primit! Acum negociez cu ei, ca nici bani nu v-or sa mi-i mai returneze pe card! Ce sa zic,is c-am retardati!

  18. Dupa parerea mea platformele cu preturi foarte mici iti pot aduce de multe ori mai multe batai de cap. Din cate vad au fost si oameni care au avut o experienta buna cu site-ul acesta dar si multi care nu si-au primit produsul. Eu prefer sa cumpar lucruri de calitate de pe platforme carora le pasa de experienta clientului, chiar daca sunt mai scumpe. Ce rost are sa iei ceva ieftin daca se strica in cateva luni? Sau ce rost are sa iei ceva ieftin daca nu mai ajunge la tine si banii, oricat de putini, raman la ei? Eu va recomand sa va informati bine inainte de a face comenzi online.

  19. Am comandat o imprimanta 3D de pe acest site „gearbest” si nu am primit nimic. Nu exista coleratii intre transportator care scrie ca a ajuns la Sibiu, dupa care ca am fost sunat in cinci zile diferite si nu am raspuns, iar cei de pe site imi spuneau ca inca nu a plecat produsul ca in final sa ma anunte ca produsul a fost returnat si ca imi dau mai putini bani decat am dat eu pe imprimanta initial scazand normal transportul si asigurarea . Le-am spus ca nu este vina mea si sa faca dovada ca marfa a fost expediata iar ei mi-au raspuns intr-un final ca din cauza vamei care nu primeste astfel de produse a fost returnata imprimanta. D.p.m.d.v. au facut o afacere buna pt. ca m-au pacalit cu transportul 15$ si asigurarea 6$, iar acum vor sa-mi dea cu 2.99$ mai putin decat pretul platit pe imprimanta, asa ca sunt tari chinezi la afaceri. Bafta !

  20. Am comandat o drona €700 . Da stiu in ciuda comentariilor m-am riscat am platit prin paypal . Ei zic 7-12 lucratoare. Daca nu apare pachetul dragilor am plecat in China sa imi recuperez banii!. O sa revin cu detalii in 3 saptamani daca mi-am luat teapa sau nu

    1. Am revenit. Bai mi-a venit drona sunte-ti nebuni :)) si a venit in perfecta stare si intr.un timp relativ scurt (10 zile) De precizat comanda a fost facuta cu adresa de livrare UK …probabil mai mult ca sigur shippingul difera de la tara la tara.Daca o sa mai fac comanda cu asa cu valoare mare? Nu cred. Am stat in stres doua saptamani si nu vreau sa mai repet daca o fi daca o pati etc. 🙂

  21. Am comandat un xiomi roborok de la Gearbest pe data de 20 noiembrie,mi-au dat număr de track pe data de 23 noiembrie in decembrie a ajuns în Germania cu Dhl de iar ei in loc să trimită pachetul in Romania L-au trimis pe Portugalia,cei de Gear best mi-au trimis tichet cum că pachetul a ajuns la poștă sau să contactez DHL local.Eu le-am trimis mesaj de cand am vazut ca pachetul se îndreaptă spre Portugalia si tot imi spuneau să contactez posta…Am contactat CTT express din Portugalia chiar pe 7 decembrie timp in care pachetul nu ajunsese asa cum mi-au spus ei prin email.Dupa o luna i-am contactat din nou pe cei de la Gear Best care au zis ca verifică sa astept între 7-10 zile si nimic,până la urmă am sunat in Portugalia la CTT care mi-au spus că pachetul a fost trimis în Germania deoarece adresa a fost greșită si nu înțeleg nici ei de ce din Germania l-au trimis în Portugalia daca adresa era pe Romania.Le-am explicat situația celor de la gearbest si au depus o cerere de investigație pentru pachet fără răspuns din partea celor de la DHL,au depus-o si pe a doua si nici un răspuns…Ieri am sunat la DHL DE si nevorbind germană abea am găsit o doamnă care știa situația pachetului dar care nu mi-a spus nimic de nici o soluționare,nici dacă pachetul a ajuns inapoi la ei doar sa discut cu sender-ul sa discute cu ei si sa depună cerere de investigație desi a apucat sa-mi spună că deja au depus.Nici până azi nu am intrat în posesia pachetului si mentionez ca este o comandă priority line.

  22. buna ziua,am comandat o barca de plantat flaytec2011,pe data de 14 -02 -2019,pe care am platit-o cu pretul de 101 euro,dar pana azi 28-04 -2019 nustiu nimic de comanda,ma poate ajuta cineva? multumesc!!

  23. buna ziua .nu este bun gear best .ma am dovezi daca te intereseaza asta care spune este super .platesti vama ,nu da o factura mai mica ….intarzie la fel ca pe celalalte siturii…plus este mai scum .te rog sa postezi comentariul

  24. Nu mai cumpărați de pe Gearbest, păcăleală din partea vânzătorului și nesimțire din partea administratorilor platformei.
    Recenziile negative nu sunt publicate.

  25. Salut.
    Am urmatoarea problema cu Gearbest.
    Am comandat un produs care era Flash sale, pretul fiind foarte bun si produsul era pe stoc.
    Dupa cateva zile am primit un mesaj ca produsul nu mai este pe stoc si sa cer returnarea sumei. Treaba este ca acea camera este in continuare la vanzare dar pretul este de 4 ori mai mare decat atunci cand am comandat iar cei de la Gearbest ma mint spunandu-mi ca au retras produsul de la vanzare. Consider ca nu este un magazin de incredere.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *