Rovus Arctic Cooler – chiar funcționează aşa cum se spune? Gândurile şi opiniile dumneavoastră

Aţi păţit vreodată, în mijlocul iernii, că din anumite motive sau datorită unor circumstanţe nu aţi avut încălzire centrală sau vreun mod de încălzire per general şi aţi fost nevoiţi să folosiţi încălzitoare electrice sau suflante de are cald?

Ei, aceste aparate se foloseau de căldura facilitată de curentul electric şi o suflau sau o emanau în mediul exterior (pe timpuri mai “friguroase”).

Ce este Rovus Arctic Cooler şi cum anume funcţionează?

Rovus Arctic Cooler

Aţi păţit vreodată, în mijlocul iernii, că din anumite motive sau datorită unor circumstanţe nu aţi avut încălzire centrală sau vreun mod de încălzire per general şi aţi fost nevoiţi să folosiţi încălzitoare electrice sau suflante de are cald? Ei, aceste aparate se foloseau de căldura facilitată de curentul electric şi o suflau sau o emanau în mediul exterior (pe timpuri mai “friguroase”). Rovus Arctic Cooler este exact un asfel de aparat, cu o mică diferenţă doar: suflă aer rece şi nu cald. Produsul poate fi văzut ca şi un aparat de aer condiţionat portabil sau un “upgrade” al ventilatorului clasic.

Principalul avantaj al acestui produs este faptul că poate fi deplasat uşor şi poate fi îndreptat exact în direcţia necesară, un lucru mai greu de realizat cu aparatele obişnuite de aer condiţionat (care se montează pe perete). De exemplu poate fi îndreptat pe picioare pentru răcirea lor (pentru persoanele care nu suportă aerul condiţionat la nivelul spatelui etc.).

Caracteristicile produsului (dimensiuni, eficiență, greutate etc.)

Produsul se laudă cu dimensiuni foarte mici, astfel încât este extrem de compact. La numai 17x17x17 cm îşi poate îndeplini sarcina în tot felul de locuri strâmte. Deci dacă în continuu vă luptaţi cu lipsa de spaţiu, acest produs s-ar putea să vă devină cel mai bun prieten! Cât despre puterea folosită: acest aparat foloseşte doara 5V de curent continuu şi 1500 mA.

nu e destul

Rovus Arctic Cooler funcţionează pe bază de apă. Tehnologia din spatele aparatului de fapt trage aerul cald din mediul exterior şi îl raceşte cu ajutorul unui rezervor de apă (alimentat de către utilizator), mai apoi emană aer rece. Apa din rezervor trebuie schimbată odată la 8 ore, ceea ce înseamnă o răcire îndelungată. Aparatul funcţionează în 3 trepte de viteză.

Dacă aceste caracteristici ale produsului nu v-au convins încă, iată o calitate pentru iubitorii de lumini şi de atmosferă ambientală plăcută: Rovus Arctic Cooler vine cu lumină ambientală incorporată. LED-urile care compun această lumină pot fi setate:

  • să arate doar o singură culoare
  • să fie o succesiune de culori
  • sau pentru cei care nu doresc să pară ca şi cum ar fi la discotecă, există opţiunea de fără lumină ambientală

Totuşi deoarece acest produs se foloseşte de recircularea aerului, cel mai mare duşman al său este praful sau particulele de praf. Din acest motiv se recomandă schimbarea filtrului odată la 6 luni cel puţin, pentru o funcţionare cât mai eficientă şi optimă.

Preţ

atât de fierbinte

Produsul la momentul scrierii acestui articol se află la preţul de 199,00 LEI, în cadrul site-ului http://www.top-shop.ro/rovus-arctic-cooler, cu o reducere de 20,00 LEI pentru membrii Club5 (o facilitate bonus oferită de către site). Împreună cu opţiunea de extragaranţie de 2 ani produsul va costa cu 19,00 LEI în plus, iar cu opţiunea de extragaranţie de 3 ani, preţului produsului i se va adăuga suma de 29,00 LEI.

Opinii despre produs

Deseori oamenii sunt sceptici legat de anumite produse despre care nu ştiu nimic sau despre care nu au auzit încă, de aceea un review bun, sau un rating mare cu siguranţă poate arăta către calitatea produsului. Acesta este cazul şi cu Rovus Arctic Cooler, care bazat pe opiniile consumatorilor şi pe specificaţiile bune, pare să atingă nivelul de eficienţă promis şi să ofere o alternativă potrivită pentru aparatele clasice de aer condiţionat, asigurând o răcire bună şi un consum mic, ideal pentru caniculele de vară.

Citind printre comentariile lăsate pe site-ul top-shop.ro, pe lângă faptul că produsul are un rating de 4,75 de stele din maximul de 5, majoritatea comentariilor spun lucruri bune despre el şi cuvinte de laudă. În momentul de faţă există doar 3 rating-uri de 4 stele, celelalte fiind toate de 5.

Îşi merită banii?

Totuşi după toate cele expuse mai sus, bănuiesc că mai aveţi o singură întrebare şi anume: se merită să îmi cumpăr, chiar îşi merită banii?

Dacă încă nu v-a convins articolul şi detaliile despre produs, cât şi comentariile pozitive, tot ce mai pot să spun este că bazat pe consumul lui scăzut de curent, Rovus Arctic Cooler se află la un preţ foarte avantajos şi poate fi o alternativă bună şi eficientă pentru aerul condiţionat clasic, sau ventilatoarele clasice. Pe lângă acestea, mentenanţa aparatului este relativ uşoară: schimbarea filtrului de apă odată la 6 luni şi umplerea cu apă când se doreşte funcţionarea lui.

Totodată site-ul oferă servicii de sprijin şi ajutor şi de asistenţă clienţi.

Bazat pe toate aceste lucruri răspunsul articolului la această întrebare este un mare DA. Îşi merită banii pe deplin.

Încercaţi şi dumneavoastră produsul Rovus Arctic Cooler şi spuneţi-ne experienţa dumneavoastră!

Click to rate this post!
[Total: 106 Average: 2.7]

Rovus Arctic Cooler - pareri:

  1. S-a ridicat la nivelul aşteptărilor?

  2. Oferă o răcire cel puţin egală cu cea a unui aparat de aer condiţionat normal?

  3. Buna ziua! In nici un caz nu putem compara acest produs cu un aparat de aer conditionat! Este o alternativa in cazul in care nu te misti,adica lucrezi la birou,dormi,citesti adica nu te misti din fata lui. Nu este silentios,pe treapta intai nu are rost sa l folosesti( poate in cazul unui copilas,ca sa nu raceasca de la un aer mai placut si mai tare). Iar chestia cu functionarea produsului 12 ore cu o umplere de rezervor,cum am auzit la tv, nici vb. Nu are rost sa fac experiente pentru k niciodata nu am sa l folosesc pe prima viteza ,asa ca la viteza a treia functioneaza cu un plin de rezervor fix 2( doua) ore! Deci cine vrea sa se racoreasca peste noapte cu Rovus Artic Cooler ,va trebui sa l fixeze direct spre capul,corpul sau picioarele sale si sa si puna ceasul sa sune din doua in doua ore ca sa reumple recipientul pentru apa.Ne bucura faptul ca aparatul este mic ca marime dar uitam ca si raza sa de actiune este tot mic. Pretul poate este corect( vb aia:”cat platesti atat primesti!”) dar nu va luati dupa reclame si ganditi-va daca rovus artic cooler 2019 este un moft sau o necesitate ptr Dumneavoastra. Eva T (63 de ani)

  4. Unde pot sa gasesc filtru pentru Rovus Arctic Cooler
    Am cumparat produsul din Altex.

  5. Nu sunt date, caracteristicile importante. Puterea motorului, amperajul pe care îl ia, durată de viață. Cu cât scade temperatura într-un volum și în cât timp?

  6. APA din rezervor se scurge in afara ventilatorului , din ce cauza , si daca poate afecta zona electrica ? Altfel sunt multumit de cum functioneaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *