Pleacă la drum cu viagogo!

Pleacă la drum cu viagogo!
2.5 (50%) 4 votes

Ai chef să călătoreşti undeva, dat nu ai nicio idee unde. Ce să faci atunci? În această situaţie merită să utilizezi motoarele de căutare online pentru evenimentele sportive şi culturale, care vă vor ajuta să găsiţi rapid şi usor ceva interesant, la un preţ bun.

Călătoreşte cu viagogo.com

Un exemplu de website foarte intuintiv şi plăcut de utilizat este viagogo.com. Pentru început, website-ul sugerează evenimente divizate în patru categorii:

 • Bilete pentru concerte,
 • Bilete pentru evenimente sportive,
 • Bilete de teatru,
 • Bilete pentru festivaluri.

Este util pentru persoanele care doresc să găsească un anumit tip de eveniment la care să participe. După accesarea fiecărei categorii, puteţi specifica anumite criterii – concertele sunt catalogate pe genuri muzicale, evenimentele sportive pe discipline, evenimentele artistice în funcţie de tipul performanţelor şi festivalurile în funcţie de ţara unde sunt organizate. Datorită structurii acestui website, puteţi găsi cu uşurinţă un eveniment care să vă intereseze.

De asemenea, există alte metode de căutare a evenimentelor:

 • Dacă sunteţi în căutarea unui eveniment în cea mai apropiată zonă sau într-un anumit oraş, puteţi scrie numele oraşului respectiv în bara de căutare, de pe pagina principală. Este o soluţie excelentă pentru cei indecişi, care doresc să ia parte la un eveniment, dar nu ştiu unde.
 • Există şi o a treia opţiune de căutare a evenimentelor populare. În cazul în care locaţia evenimentului nu prezintă importanţă, merită să verificaţi cele mai bune evenimente recomandate de website. În această compilaţie, puteţi găsi evenimente renumite şi de mare interes public. Acestea sunt sugestii pentru evenimente culturale din toată lumea, evenimente anunţate prin toate mijloacele media. Este o opţiune potrivită pentru persoanele care vor să participe la evenimente importante.

Comandarea biletelor – o joacă de copii

După găsirea unui eveniment interesant trebuie să comandaţi biletele. Cum se desfăşoară acest proces cu exactitate? Aşa cum am menţionat, website-ul este foarte intuitiv şi acesta este motivul pentru care cumpărarea biletelor nu ar trebui să vă cauzeze niciun fel de probleme. Selectaţi evenimentul care vă interesează, data şi locul. Nu e cu nimic diferit faţă de rezervarea biletelor pentru cinema sau teatru. Luând în considerare preţurile, este recomandat să acţionaţi rapid, deoarece cu cât comandaţi mai repede, cu atât preţul este mai mic. Preţurile zilnice ale anumitor bilete cresc diametral. Este indicat să ţineţi minte că biletele pentru evenimentele prestigioase se vând ca pâinea caldă, prin urmare, dacă doriţi un loc bun la un preţ rezonabil, este recomandat să vă grăbiţi.

Care sunt metodele de plată?

Metodele de plată pe website-ul viagogo.com nu sunt dificile. Cea mai facilă metodă de plată este plata prin PayPal sau cu cardul de debit. După efectuarea plăţii, veţi primi biletul fie imediat după procesare, fie cu o săptămână înainte de eveniment – unii organizatori nu oferă posibilitatea primirii biletelor mai devreme.

Puteţi nu doar cumpăra un bilet, dar îl şi puteţi vinde!

Un aspect interesant este acela că viagogo.com oferă posibilitatea de a vinde un bilet cumpărat mai devreme. Administratorii nu interferează cu preţul biletelor şi posibilitatea de a pune un bilet la vânzarea este gratuită. Este o modalitate convenabilă pentru o persoană care nu poate participa la un eveniment anume, din motive care nu pot fi controlate.

Comentarii:

 1. Super website, este foarte util, nu trebuie să cauţi concerte pe o mie de website-uri, sunt toate într-un singur loc, super. 🙂

  Răspunde
  • Sunt neseriosi, am cumparat bilete la Untold in iunie si nu mi le-au trimis inca. Cred ca sunt hoti!

   Răspunde
 2. De acord, cumpăr mereu bilete la meciuri şi nu am avut niciodată vreo problemă.

  Răspunde
  • Si cum intri la meci? Cu bilete printate din pdf??

   Răspunde
 3. Ştie cineva dacă “Fantoma de la operă” se joacă undeva în Anglia? Îmi place foarte mult piesa şi aş dori să o revăd.

  Răspunde
 4. Din păcate, nu anul acesta. 🙁

  Răspunde
 5. Deci, preţurile sunt bune? Devin din ce în ce mai scumpe sau ce?

  Răspunde
 6. Da, biletele pentru evenimentele importante devin mai scumpe de la o zi la alta, pentru că dacă cineva chiar vrea să meargă, va plăti foarte mult. 😛

  Răspunde
 7. Îmi place asta, probabil că voi căuta bilete pentru concerte. ;D

  Răspunde
 8. Ce îmi puteţi spune despre livrarea biletelor?

  Răspunde
 9. Este în funcţie de bilet, de obicei biletele sunt electronice, primiţi un email cu un document în format pdf; dar sunt şi evenimente pentru care primiţi bilete standard, trimise prin poştă 😉

  Răspunde
 10. Cel mai mult îmi place faptul că ai posibilitatea de a vinde tichetele, prietena mea are câteodată câte o idee nebunească pentru a mă surprinde şi cumpără bilete pentru concerte sau pentru alt gen de eveniment şi câteodată se întâmplă să nu putem merge, aşa că le putem vinde, am pierdut bilete de câteva ori deja, dar aici le putem vinde la un preţ normal. 😛

  Răspunde
 11. Buna , am cumparat bilete la Bruno Mars si nu am primit nicio confirmare pe e mail. Era mentionat ca sunt bilete in format fizic si ca poate dura max. o saptamana sa le primesc . Este normal sa nu primesc nicio confirmare , ceva ? Multumesc

  Răspunde
 12. Am luat la Barcelona la meci bilete…cum intru la meci cu biletele printate din pdf???

  Răspunde
 13. O experienta nu la fel de buna am avut eu cu viagogo, din punct de vedere al utilizarii site-ului:
  1. Platile se fac inainte de a vedea pretul final cu TVA si taxe de vanzare adaugate de ei > asa ca pentru un bilet de 330 cu tot cu taxe am ajuns sa platesc 450 de lei
  2. Deloc transparent cum se intampla procesul de re-vanzare al biletelor – poti sa selectezi un pret per bilet, dar in acelasi timp ei afiseaza un pret pe care tu il primesti la final
  Eu nu recomand – e un site pentru speculanti
  Valoarea reala a biletelor fiind defapt 145 RON – valoarea tiparita pe bilete

  Răspunde
 14. Nu îmi convine ca nu poți lua legătura cu reprezentații site-ului și te țin cu sufletul la gura netrimitandu-ti biletele în timp îndelungat.

  Răspunde
 15. Nu va lăsați pacăliți !!! Sunt hoți la drumul mare! Nu cumpărați bilete de pe Viagogo! Costurile sunt imense și in uș nu îți livrează biletele !!! Sau îți trimit bilete care costa in realitate de f puțin . Ex: am cumpărat un bilet la Barcelona – Real Madrid in valoare de 185 de Euro pe primul inel lângă teren in colțul de nord și am primit unul de 83 Euro pe ultimul inel pe ultimul rând !!! Cu alte cuvinte am cumpărat ceva și am primit altceva !! Înșelătorie pe fataaaa!!! Sunt niște nesimțiți! Urmează sa depun plângere penală împotriva lor!!! Suntem mai mulți in aceasta situație!!! ȘARLATANIE!!!!!! ORDINARAA!!!

  Răspunde
 16. Buna ziua , am cumpărat bilete la Sting di nu am primit biletele . Va rog sa-mi Trimiteți răspuns la adresa de mail clenciumihaela@yahoo.com. Multumesc

  Răspunde
 17. Am revandut pe viagogo niste bilete cumparate tot de pe acelasi site insa nu am putut intra in posesia sumei deoarece la metoda de primire a banilor prin transfer bancar nu exista Romania. Pentru plata nu a fost nicio problema sa introduc datele de pe cardul din Romania si totul a decurs fara probleme. S-a mai lovit cineva de aceasta problema si cum a rezolvat-o? PS: nu am cont paypal si nu doresc sa imi fac din anumite motive. Va multumesc.

  Răspunde
 18. Sunteți niște hoți.
  Toți cei care au cumpărat bilete la cocertul Metallica de azi 22.10.2017 din Londra, nu au fost lăsați să intre.

  Răspunde
 19. Sunt niste hoti . Am cumparat bilete pentru concertul Armatei Rosii , care are loc in 17.11.2017 , le-am achitat din 01.07.2017 . Mi-au transmis ca imi pun la dispozitie biletele cu 3 (trei ) zile inainte de concert , dar nu s-a intamplat acest lucru . Am mai avut o corespondenta cu ei pe mail si inainte si am primit acelasi raspuns – 3 zile inainte , iar acum nu mai raspund la mail – s-au dat disparuti
  Nu luati bilete

  Răspunde
 20. Buna ziua.Am comandat bilete pentru concertul din 02 aprilie 2018 la Goran B pe data de 27 decembrie 2018. Data de identificare a comenzii este 15218642. Va rog sa-mi expediati biletele la adresa de corespondenta din municipiul Braila, str.Radu Negru nr.9, bl.28, sc.2, et.4, ap.39, Romania.

  Răspunde
 21. Niste hoti nenorociti! Am platit cu 73% mai mult pe biletele luate de la ei decat costul tiparit pe biletele primate. Nu recomand nimanui sa ia bilete de la viagogo.

  Răspunde
 22. Tocmai ce mi-am luat și eu țeapă. Am plătit 560 lei pentru 2 bilete la spectacolul Cazacii Rusiei din 26 Martie 2018. Afișate pe site la 202 lei / bucata când am plătit la final am plătit de fapt mult mai mult dar nu am fost notificat. Nu 3DSecure nu nimic. Probabil că nici bilete nu voi primi, iar Formular de plângere transfrontaliera ECCNET cred că va fi inutil. Firma este înregistrată în Elvetia – deci nu se supune legilor UE. Banca NU face nimic. Oare nu se poate recupera în nici un fel banii? Cui trebuie să ne adresăm? Eu voi căuta să iau legătura și cu mass media. Banca mi-a spus clar că mare lucru nu crede că are ce face.

  Răspunde
 23. Am cumparat bilete la Ed Sheeran la Londra pentru data de 15.06.2018 si acum am primit un email ca voi primi biletele in data de 18.06.2018 (dupa concert ) Va rog sa-mi spuneti cum pot intra in posesia biletelor electronice sa le listam noi si sa putem intra la concert , altfel pierdem banii.

  Răspunde
 24. Am cumparat bilete la un meci de-al FC Barcelona care urma sa se dispute pe Camp Nou. Doar ca locatia meciului s-a modificat, eu avand cumparate bilete pentru o excursie in Barcelona. In concluzie am listat biletele la meci, dar nu am primit vreun e-mail de confirmare a listarii. Ce e de facut? Multumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu